Quantcast

Papirkimu įtariamas M. Puidoko padėjėjas po apklausos paleistas į laisvę

Po apklausos ketvirtadienį į laisvę buvo paleistas Seimo nario Mindaugo Puidoko padėjėjas Kęstutis Motiečius, jis įtariamas papirkimu ir prekyba poveikiu.

„Po apklausos paleistas, davė parodymus, skirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir nebendrauti su tam tikrais asmenimis“, – BNS penktadienį sakė Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) atstovė Renata Keblienė.

Ketvirtadienį agentai kelias valandas krėtė pirmuose Seimo rūmuose esantį parlamentaro kabinetą, o K. Motiečių sulaikė.

M. Puidokas BNS sakė, kad pareigūnai paėmė jo darbinį kompiuterį, priklausantį Seimo kanceliarijai, ir du jo mobiliojo ryšio telefonus, taip pat jo padėjėjo telefonus.

Ikiteisminį tyrimą STT skelbia pradėjusi po Seimo nario Mato Maldeikio pranešimo apie bandymą jį papirkti.

Tyrimo duomenimis, parlamentaro padėjėjas K. Motiečius Seimo patalpose pasiūlė M. Maldeikiui 50 tūkst. eurų kyšį, kad Seimo narys asmeniškai palaikytų ir paveiktų kitus Seimo narius, kad būtų sustabdytas ar atidėtas neribotam laikui Loterijų ir lošimų mokesčio įstatymo pakeitimo projekto priėmimas.

Šį tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Pranešimą STT paskelbė netrukus po to, kai M. Puidokas Seime pareiškė patyręs teisėsaugos agentų smurtą.

Jis teigė buvęs smaugiamas, suplėšyti jo drabužiai, iš jo jėga buvę atimti asmeniniai daiktai. Seimo narys teigė, kad įvykį filmavo jo advokatas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na,sukėlė skandalą, juk ne Puidokas siūlė Maldeikiui kyšį?Kažkam to reikia,uždengti kažkokią vykstančią aferą ar skandalą? Išvolios purve, apspjaudys,paskui net neatsiprašys...O visiems atrodo ir atrodys ,kad seimo narys kaltas.... ? Pagyvensim,pamatysim.Kiek tokių skandalų buvo , net vienos brendžio dėžutės turinio,pagauto už rankos, neįstengia įrodyti jau kelinti metai....? Kiek išvedė teisėjų , advokatų su antrankiais?Berods 50 ar 60 ?? Kur jie? Ar ką nors nuteisė? Nieko. Ramu. Cirkas vyksta mūsų šalyje,Pavaidina,kad dirba ,kad būk tai kovoja, ir vėl ramu . Tikras "nepakaltinamų durnių laivas".

to idiotui"gerai,kad pradeda viešinti"

to idiotui"gerai,kad pradeda viešinti" portretas
nuo kada idiotas pudokas valdžioje ir koncervatorius.Tai eilinis vagis apsivogusioje partijoje,o jo padėjėjas iš kitos vagių kolxoznikų partijos

ir

ir portretas
cia Puidokas neprieko nes i pakiso /savi/ ir ko gero is civilarmoskos libriu komandos kurios sieja savo bardaka stambulo lygmeny?...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių