Quantcast

Panevėžyje sučiuptas aštuoniems automobiliams padangas subadęs vyras

  • Teksto dydis:

Ankstus pirmadienio rytas aštuoniems panevėžiečiams prasidėjo itin nemaloniai – subadytos jų automobilių padangos, socialiniame tinkle „Facebook“ rašo Panevėžio apskrities policijos pareigūnai.

Pirmasis pranešimas apie Panevėžyje, Savitiškio gatvėje, subadytas automobilio padangas buvo gautas spalio 27 d. 5.30 val.

„Po šio pranešimo sekė ir kiti – į darbus susiruošę miestiečiai, pamatę savo automobilius, buvo nemaloniai nustebinti. Automobilių savininkams padarytas nuo 40 – 140 eurų nuostolis“, – skelbiama socialiniame tinkle.

Pasak pareigūnų, intensyvių veiksmų ir kruopštaus darbo dėka tą pačią dieną, apie pietus, jau buvo sulaikytas nusikalstama veikla įtariamas panevėžietis, gimęs 1986 metais.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už šį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais, bauda, laisvės areštu arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Policija ragina pranešti apie nusikaltimą ir tuos gyventojus, kurie, galbūt, tik dabar pastebėjo ar dar pastebės, kad sugadintos ir jų automobilių padangos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių