Quantcast

Panevėžyje patėvis įtariamas sumušęs nepilnametį

  • Teksto dydis:

Penktadienį sulaikytas panevėžietis, įtariamas smurtavęs prieš nepilnametį posūnį, pranešė policija.

Į pareigūnus kreipėsi Panevėžio miesto savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus vyriausioji specialistė. Ji pranešė, kad vasario 8 dieną apie 16 val. namuose, Panevėžyje, 1990 metais gimęs vyras, įtariama, sumušė 2005 metais gimusį posūnį.

Įtariamasis sulaikytas. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Vilniuje sulaikytas 45-erių tėvas, įtariama, ketvirtadienį elektros laidu sumušęs 2009 metais gimusį sūnų. Vaikui medikai diagnozavo juosmens ir kairės plaštakos sumušimą, jis gydomas ambulatoriškai.

Klaipėdoje į policiją pats atvykęs 2003 metais gimęs paauglys pranešė, kad jo mama prieš jį smurtauja.

Naktį į šeštadienį uostamiestyje savo namuose Naujakiemio gatvėje 1993 metų gimimo vyras įtariamas sumušę mažametį, gimusį 2009 metais. Vaikas po medikų apžiūros dėl veido sumušimo gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Penktadienio vakarą Šakių policija sulaukė pranešimo, kad į vaikų globos namus grįžo sumušta neblaivi auklėtinė, gimusi 2002 metais. Ji paaiškino, kad ją sumušė pažįstamas asmuo. Po medikų apžiūros mergaitė gydoma ambulatoriškai. Jai nustatytas 1,13 promilės girtumas.

Joniškio rajone į areštinę uždarytas 1964 metais gimęs vyras. Pirminiais duomenimis, jis būdamas girtas smurtavo namuose Minčaičių kaime. Anot policijos pranešimo, vyras spyrė taip pat neblaiviai sugyventinei ir tampė už plauku dukrą, gimusią 1999 metais. Vyrui nustatytas 2,32, jo sugyventinei – 1,25 promilės girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių