Quantcast

71-erių Pakruojo gyventojas kaltinamas priekabiavęs prie keturių nepilnamečių merginų

  • Teksto dydis:

Teismui perduota byla, kurioje 71-erių Pakruojo gyventojas kaltinamas priekabiavęs prie keturių nepilnamečių merginų, antradienį pranešė Šiaulių apygardos prokuratūra.

Pasak prokuratūros, ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas pernai lapkritį, kai nuo vyro nukentėjusi mergina dėl bandymo nusižudyti buvo paguldyta į Vilniaus ligoninę.

Tyrimo metu nustatyta, kad vyras internete ir kitais būdais kelerius metus ieškodavo merginų, kurios galėtų jam padėti buityje: ravėti daržus, plauti namų grindis, gaminti valgyti ir atlikti kitus darbus.

Skirtingu laikotarpiu pas vyrą tokius darbus atliko mažiausiai trys nepilnametės merginos, jos gyvendavo tame pačiame name, kaip ir šeimininkas. Vienos merginos apsistodavo keliems mėnesiams, kitos – atvykdavo tik savaitgaliais.

Tyrimo metu paaiškėjo, kad merginos po kurio laiko nuspręsdavo pas senolį nebedirbti ir pabėgdavo ar išvažiuodavo namo. Anot prokuratūros, vyras ne tik ne visoms iš jų sumokėdavo tai, ką žadėjęs, bet ir priekabiaudavo.

Šiaulių policijos pareigūnai ikiteisminio tyrimo metu surinko duomenų, kad vyras prie merginų priekabiaudavo tiek namuose, tiek automobilyje. Taip pat nustatyta ir dar viena nukentėjusioji, kuri pas senolį nedirbo, tačiau irgi buvo jo tvirkinta.

Prokuratūra senoliui pateikė kaltinimus dėl seksualinio priekabiavimo, jaunesnio nei 16 metų asmens tvirkinimo ir nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Pats vyras savo kaltę neigia.

Bylą nagrinės Šiaulių apylinkės teismo Pakruojo rūmai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Kad reikia uždrausti tai lgbt grupuotei,nes ką ji reklamuoja iš vien,tai nusikaltimas prieš mūsų anūkus.Bruka tas savo nešvankybes įkyriai.Nejaugi nėra kelio užkirsti?

Nesupratau

Nesupratau portretas
Ar ne Anusauskas cia?

Pakruojis

Pakruojis portretas
Pamatytumėt jūs šį 71 metų ,, senolį". Jo namą ir genekologinę kėdę.Visą gyvenimą treneriu ir gydytojų dirbęs. Už grotų...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių