Quantcast

Nužudė kaimynę, pasisavino turtą ir tyliai gyveno 10 metų: įtarimą sukėlė šulinys

  • Teksto dydis:

Namas Kroatijos sostinėje, Zagrebe, apie dešimtmetį slėpė šiurpą keliančią istoriją. 2011 m. policija sulaukė pranešimo apie dingusią moterį. Neseniai paaiškėjo dar daugiau kraupių detalių.

Dešimt metų trukusios nužudytos moters kūno paieškos baigtos tik dabar.

„Kūnas rastas įtariamam asmeniui priklausančiame name. Mums padėjo Krašto apsaugos ministerija, o paieška kieme truko dvi dienas“, – procesą nupasakojo policijos atstovas Miroslav Topič.

Nužudytosios kūnas rastas paslėptas šulinyje, kuris priklausė velionės kaimynui Damirui.

„Pareigūnai įtarė, kad kūnas gali būti šulinyje. Šulinys užkastas būtent prieš dešimt metų ir nepalikta jokių žymių, kad jo būta apskritai“, – teigė M. Topič.

Paaiškėjo, vyras nužudė kaimynę jos bute, kūną suvyniojo į kilimą ir įmetė į šulinį. Tuomet pripildė šulinį statybinių medžiagų, žemių. Matomas šulinio dalis nugriovė ir perstatė į kitą savo kiemo vietą.

Galiausiai suklastoti nužudytos kaimynės dokumentai ir butas pasisavintas.

Ir tik dabar, po dešimties metų, policininkams įtarimą sukėlė dabartinė šulinio vieta. „Google Street View“ sistemos nuotraukoje šulinys matėsi visiškai kitoje vietoje.

Pareigūnai įtarė, kad kūnas gali būti šulinyje.

„Peržiūrėję „Google Street View“ išsiaiškinome, kad šulinys įrengtas vienoje vietoje, o aukai dingus ir pareigūnams apsilankius pas kaimyną, šulinys jau perkeltas kitur“, – dėstė policijos atstovas Zvonimir Petrovič.

„Žinoma, „Street View“ vaizdai rodomi ne realiu laiku, „Google“ atnaujina gatvių vaizdus, kai mato tam poreikį. Kaimo vietovėse tai daroma rečiau“, – sistemos principus aiškino informacinių technologijų specialistas Marko Rakar.

Visi aplinkiniai gyventojai – šokiruoti. Gyventi šalia įtariamojo Damiro, su juo sveikintis ir bendrauti teko visus tuos dešimt metų.

„Esu sukrėstas ir tiesiog negaliu tuo patikėti“, – pergyveno vietos gyventojas Ivan Došlic.

Įtariamas Damiras suimtas. Paaiškėjo, kad jis anksčiau jau buvo įtariamas dėl kitų smulkių nusikaltimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vinis

Vinis portretas
Tikriausiai orkai, kazkada ten atvaziave. Jiems nieko svento nera, galvijai...

Tadas Blinda

Tadas Blinda portretas
tai dar apie Kuką parašykit,kurį kažkada laukiniai suėdė...

kokio velnio

kokio velnio portretas
mums reikia kišti ir skaityti tokias nesamones?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių