Quantcast

Narkotines medžiagas platinę ir jas pirkę Šiaulių krašto gyventojai išgirdo teismo nuosprendį

  • Teksto dydis:

Teismas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis kaltais pripažino keturis šiauliečius, antradienį pranešė prokuratūra.

Pranešime nurodoma, jog Šiaulių gyventojai M. V. ir E. K. pripažinti kaltais dėl neteisėto disponavimo narkotikais turint tikslą juos platinti, tuo metu to paties rajono gyventojai T. V. ir P. V. pripažinti kaltais dėl neteisėto disponavimo šiomis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šiaulių policijos atliktas ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas gavus duomenų, kad 39-erių šiaulietė M. V. galimai sistemingai platina kanapių antžemines dalis savo buvusiam sutuoktiniui, 46-erių T. V.

„Surinkta duomenų, kad šių metų kovo mėnesį kaltinamoji jam pardavė ne mažiau kaip keturis gramus narkotinės medžiagos“, – nurodoma pranešime.

Bylos duomenimis, daugiau kaip 30 gramų narkotinių medžiagų moteris įsigijo iš anksčiau ne kartą teisto ir teisėsaugos pareigūnams žinomo 22-ejų E. K.

Atliekant Šiaulių apygardos prokuratūros vadovaujamą ikiteisminį tyrimą išsiaiškinta, jog šių metų birželio mėnesį, kaltinamasis E. K. pardavė dar ne mažiau kaip 4,6 g kanapių 24-erių Šiaulių rajono gyventojui P. V. Tą pačią dieną abu vyrai buvo sulaikyti policijos pareigūnų.

Anot prokuratūros, visi keturi kaltinamieji savo kaltę pripažino visiškai.

Pirmadienį Šiaulių apylinkės teismas M. V. skyrė laisvės apribojimą vieneriems metams, T. V. – dvejų mėnesių viešųjų darbų bausmę, P. V. – 600 eurų baudą, E. K. – laisvės atėmimą vieneriems metams aštuoniems mėnesiams.

Nuosprendis per 20 dienų gali būti skundžiamas Šiaulių apygardos teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O kada

O kada portretas
teisite prekybininkus uz alkoholio platinima!? Juk tai - visiskai tas pats!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių