Quantcast

Narkotikų prekyba įtariama moteris įkliuvo antrą kartą

Dėl užsitęsusio teisminio nagrinėjimo iš areštinės paleista prekyba narkotikais įtariama vilnietė policijai įkliuvo vėl.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai gegužės 20 dieną Vilniuje sulaikė O. P. (gim. 1971 m.) ir T. M. (gim. 1990 m.), kurios Žirmūnų mikrorajone aktyviai pardavinėjo įvairias narkotines ir psichotropines medžiagas.

Sulaikymo metu pas T. M. buvo rasti narkotinių medžiagų likučiai, o pas O. P. – apie 50 gr. amfetamino (tokio kiekio pakanka paskirstyti į 200 dozių), taip pat 40 vnt. tablečių „Ekstazy“ bei nedidelis kiekis heroino.

O. P. buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamoji yra jau aštuonis kartus teista – ne kartą už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis.

Šiuo metu vyksta teisminis nagrinėjimas kitoje byloje, kurioje O.P. kaltinama narkotinės medžiagos pardavimu nepilnamečiui. Dėl užsitęsusio teisminio nagrinėjimo, jai skirta kardomoji priemonė – suėmimas buvo pakeistas į į namų areštą.

Atsidūrusi laisvėje, O. P. vėl ėmėsi aktyviai prekiauti narkotikais.


Šiame straipsnyje: narkotikainusikaltimai vilniuje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių