Quantcast

Naktį gesinti gaisro vykusius ugniagesius vedžiojo už nosies: gali grėsti baudos

  • Teksto dydis:

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį ugniagesiai skubėjo į iškvietimą gesinti degančio buto Kaišiadorių rajone. Tačiau sulėkusios pajėgos jokių patalpas ryjančių liepsnų neišvydo. Realiai įvertinus aplinkybes ir pabandžius susisiekti su pranešėju nuspręsta – kažkas nevykusiai pajuokavo apie kilusį pavojų. Tačiau už tokį elgesį gali grėsti nemenko dydžio bauda.

Apie gaisrą pranešta vasario 24 d. 01.51 val. Pasak ugniagesių, pranešėjas informavo, kad Kaišiadorių rajone, Žiežmarių seniūnijos ribose, Stasiūnų kaime, Ateities gatvėje, atvira liepsna dega butas. Tačiau brigadoms nuvykus į nurodytą vietą, gaisro požymių nebuvo matyti. 

„Susisiekus pranešėjo nurodytu kontaktiniu telefonu atsiliepusi pilietė teigė, kad niekam neskambino, gyvena Vilniuje ir nieko nežino“, – apie naktinį iškvietimą pasakojo ugniagesiai.

Po minėto skambučio nuspręsta, kad buvo sulaukta melagingo pranešimo. Kaip teigta, skambinta iš telefono be SIM kortelės bei padiktuotas melagingas telefono numeris.

Primename, jog už bendrojo pagalbos centro darbo trukdymą žinant, kad pagalba nereikalinga gresia įspėjimas arba bauda nuo 90 iki 200 eurų; už priešgaisrinės apsaugos, policijos, greitosios medicinos pagalbos ir kitų specialiųjų tarnybų iškvietimą žinant, kad pagalba nereikalinga, gresia bauda nuo 200 iki 2 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
Ispejimas .Ha -HA -HA .Na ir bauda? Apmoketi islaidas ir dar gera bauda tokiems skambintojam,kad zinotu ir kitiem pasakytu ,kad negalima....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių