Quantcast

Mušeiką tramdęs pareigūnas gavo puodeliu per galvą

Šeimyninio konflikto raminti išvykęs pareigūnas, pats tapo neblaivaus ir pikto vyro auka. Žmoną mušęs druskininkietis jam trenkė keramikiniu puodeliu į galvą.

Policijos departamento duomenimis, iškvietimas Druskininkuose, į namus Dzūkų gatvėje buvo gautas penktadienį, 18.57 val. Į policiją paskambinusi 43 metų moteris skundėsi, kad namie siautėja neblaivus jos sutuoktinis. „Jis mane muša“, - pagalbos prašė druskininkietė.

Raminti šeimyninio konflikto išvyko Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Druskininkų policijos komisariato pareigūnų ekipažas.

Atvykę į įvykio vietą, pareigūnai įsitikino, kad jų pagalbos prašiusi moteris nemelavo, jos 46 metų vyras tikrai buvo nusiteikęs agresyviai ir grasino su visais susidoroti. Savo namuose išvydęs policijos pareigūnus, druskininkietis dar labiau įtūžo ir jokiu būdu nesutiko vykti į policijos komisariatą.

Jis pasipriešino jį nuraminti bandžiusiam 29-erių metų Druskininkų policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus Patrulių būrio patruliui ir nuo stalo pastvėręs keramikinį puodelį, trenkė juo pareigūnui į galvą.

Policininkams vis dėlto pavyko sutramdyti mušeiką ir nugabenti į policijos komisariatą. Čia jam nustatytas 1.4 promilių girtumas. Kūčias vyras sutiko Druskininkų policijos komisariato areštinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baslys

Baslys portretas
Na gerai, tai kuo baigėsi, pareigūnas apspjautas, nusišluostė ir viskas. Ar chuliganui bus iškelta baudžiamoji byla, kad ir kiti pasimokytų ??? Informuokite, jei jūs esate žurnalistai.

girtuokliu valdzia

girtuokliu valdzia portretas
tai tik irodo-kokia neprofesionalia dar turime policija! vienas-puodu per galva,kitas-galva i veida! juk kiekvienas nusikaltes iskart turetu kelti rankas ir stot prie sienos arba klauptis arba gultis. Cia Druskininkuose,komunistine valdzia tiek prisiperejusi girtuokliu,narkomanu,valkatu,kad zurnalistai turetu vykti vietas ir ziureti -kaip gyvena cia ikurtu rezervatu baudziauninkai,apie bet kokia minimalia tvarka-sunku ka ir pasakyt.

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Manau, kad pareigūnai eidami tramdyti siautėjančių neblaivių degradų turėtų žinoti, kur eina ir kokių siurprizų galima laukti iš tokių chuliganų. Todėl turėtų pasisaugoti ir imtis tam tikrų prevencinių priemonių. Saugokit save, gerbiamieji. Su šv. Kalėdomis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių