Quantcast

Moteris neteko 14 tūkst. eurų: paskambino nepažįstamas vyras ir išviliojo banko duomenis

  • Teksto dydis:

Panevėžyje penktadienį pranešta, jog prieš kelias dienas iš moters apgaulės būdu išviliota 14 tūkst. eurų.

Kaip pranešė Panevėžio apskrities policija, 8.20 val. pranešta, kad lapkričio 14 dieną moteriai, gimusiai 1973 metais, paskambino nepažįstamas vyriškis ir apgaulės būdu išviliojo banko prisijungimo duomenis.

Nuostolis siekia 14 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Niekas nekaltas tik pati esi kalta ,ne prievarta atėmė. Tik Įdomu ,kaip tas nepažįstamasis , nei iš niekur išdygo ir išviliojo didelę pinigų sumą.Manau kitaip buvo.

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
DURNA BOBA

Apie

Apie portretas
jumis turejo ir turi papildomos informacijos delto pasitikėjote kitaip neįmanoma . Kokios informacijos jumis garsina nelegaliais radijo dažniais ir žino žingsnį į priekį ir lengva jus apgauti mientai kitaip nepavadinsi supranta šita kuo puikiausiai . Nusikalteliai tokie kaip Užkalnis su nesavo pavarde garsina seipsau žmones su nelegaliais radijo dažniais ir jiesko ką butų galima apgauti jie išto givena . Galiu įrodyt pas mane pažįstamas faustas jo dukros vardas irgi Fausta nors ištikrųjų Milda Marija . Čia pvz gal kiti jus pasigarsine bet čia 100% pasigarsine sužino viską o poto skambina ir daro tai nusikalteliu pagalba iš kalėjimo lengviau galus paslept . Manau kad be uzkalnio pagalbos šitokiu skambučiu nebūna .Man skambino duok daiktą sako vertės 2000 e poto paduosiu pinigus nes suprantu kad pagarsintas esu kitais žodžiais už ramybe norėjo pasimt . Kitaip nesuprantu kaip galima paimt daiktą pinigus vėliau duot.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių