Quantcast

Miesto rotušėje vagis „uždirbo“ 1000 litų

Merijoje penktadienį siautėjo vagis, kurio auka tapo miesto tarybos sekretorė Vaida Žvikienė. Kelias minutes neužrakintą kabinetą palikusi moteris patyrė apie tūkstančio litų nuostolį.

Vagystę V.Žvikienė pastebėjo penktadienį apie 16 val. ir iškart išsikvietė policijos pareigūnus.

„Dar man būnant kabinete kažkoks įtartinas vyras tyliai pravėrė duris, tačiau pamatė, jog esu ir jas uždarė. Po akimirkos išskubėjau trumpam pas merą, tad neužrakinau kabineto. Mačiau jog fojė stoviniuoja kažkoks vyriškis. Kai po kelių akimirkų grįžau į kabinetą iškart pasigedau mobiliojo ryšio telefono, o tada jau pamačiau, jog dingo ir piniginė su joje buvusia banko kortele“, - pasakojo miesto tarybos sekretorė.

Netrukus ji internetinėje bankininkystėje pasitikrino savo banko sąskaitą. Ji buvo iššluota – vagis suskubo pasinaudoti banko kortele.

„Ją iš banko pasiėmiau prieš porą savaičių, nes senoji baigėsi. Kadangi kortelės kodas buvo naujas, jo iškart neįsiminiau, tai piniginėje nešiojausi ir banko duotą voką su kodu, todėl vagis ir sugebėjo taip greitai ištuštinti sąskaitą. Tačiau prie bankomatų yra kameros, tad tikiuosi, jog policijai pavyks nustatyti, kas pasinaudojo mano banko kortele“, - vylėsi V.Žvikienė.

Jos teigimu, praėjusią savaitę nuo vagies nukentėjo ir Liepų g. 11 esančiame savivaldybės pastate dirbanti viena valstybės tarnautoja.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na

Na portretas
ir gerai. Anksčiau ten dirbdavo budėtojai, kiek pamenu akla Vintiliaus motina, bet ir tai gerai. Negi kingkongas negali surasti minimumo apsauginiams?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių