Quantcast

Per slaptą Marijampolės kriminalistų operaciją likviduota kontrabandininkų gauja

  • Teksto dydis:

Spalio 11 d. Marijampolės kriminalistai nutraukė cigarečių kontrabandininkų veiklą. 

Slaptos operacijos metu Marijampolės apskrityje, Gavaltuvos miestelyje po labai didelio kiekio akcizais apmokestinamų prekių – kontrabandinių cigarečių perdavimo sulaikė vyriškį, kurio vairuojamoje transporto priemonėje „Opel Vectra“ rasta dvylika dėžių kontrabandinių cigarečių „NZ GOLD“.

Vėliau miške rasta dar viena transporto priemonė „Seat Alhambra“, kurioje buvo sukrautos keturios dėžės kontrabandinių cigarečių „NZ GOLD“ bei rastas įjungtas galingas ryšio blokatorius. Nedelsiant buvo sulaikyti ir minėtas šešiolika dėžių kontrabandinių cigarečių perdavę keturi asmenys, kurių automobilis buvo sustabdytas bei užblokuotas Antanavo seniūnijoje esančiame miške.

Du iš sulaikytų asmenų prie savęs turėjo kovinius pistoletus „Glock“ bei „WALTHER“ su prijungtomis dėtuvėmis, pilnomis kovinių šovinių. Taip pat operacijos metu paimtas ir kontrabandos gabenimui naudotas galingas bekelių visureigis „JEEP“.

Marijampolės apskrities policijai vadovaujantis Elanas Jablonskas pabrėžia, kad kova su šešėliu ir toliau išliks prioritetu įstaigos aptarnaujamoje teritorijoje.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Resupblikos Baudžiamojo kodekso 199-2 straipsnio 2 dalį. Už šią neteisėtą veiką gresia bauda arba laisvės atėmimas iki aštuonerių metų. Tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš  portretas
Ka jus cia kliedit, kiek kaimuose tų metam žinomų taškų kur tuos cigarus pardavineja ir visiem px

Spiglys

Spiglys portretas
Reikėjo priversti surukyti viską ką surado pas juos, kito karto parūkyti nebeprireiktu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių