Quantcast

Marijampolės kriminalistai likvidavo du narkotikų platinimo „taškus“

  • Teksto dydis:

Marijampolės kriminalistai likvidavo du narkotikų platinimo „taškus“ – Jurbarke ir Marijampolėje.

Kaip pranešė Marijampolės apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas, vasario mėnesį surengtos dvi sulaikymo operacijos prieš narkotinių medžiagų platinimą.

Vasario 10 dieną surengtos operacijos metu Jurbarke buvo sulaikyta trijų asmenų grupė, kuri Jurbarko mieste intensyviai platino kanapes.

Per šią operaciją buvo rasta ir iš nelegalios apyvartos paimta virš 300 gramų kanapių, paruoštų platinimui. Taip pat rasta ir konfiskuota narkotinėms medžiagoms sverti bei pakuoti skirta įranga.

Kita sėkminga sulaikymo operacija surengta vasario 13 dieną Marijampolėje. Operacijos metu sulaikytas kanapes platinęs marijampolietis bei iš jo narkotines medžiagas įgijęs asmuo.

Dėl įvykių pradėti du ikiteisminiai tyrimai, juos kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros bei Marijampolės apylinkės prokuratūros prokurorai.

Už šias nusikalstamas veikas įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.


Šiame straipsnyje: narkotikaižolėkanapės

NAUJAUSI KOMENTARAI

tu

tu portretas
Iš alkoholio pramonės neblogai uždirbama. Šitas brudas farmacijai per biudžeta kirs, tai tikrai niekas nieko nelegalizuos. Alkoholis su farmacija sutaria, kiek apsinuodijusių, kiek prablaivintojų, visa eko sistema aplink alkoholi, aplink narkotikus tas pats būtų, o kad suvaldys, - beprasmiška, viena pagavo, dar keli užims jų vieta...

Kaimu siukslynas

Kaimu siukslynas portretas
Pasidare narko dileriais???ir vien del to,nes zino kad nereiks atsakyti..

fokelis

fokelis  portretas
zmones FB.grupej skundziasi kad Sajungos aikstej kazkoks rekauja gazdina vaikus kazin gal ji jau gydo ?kas zino?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių