Quantcast

Marijampolėje sulaikytas narkotikus nuteistiesiems per tvorą permetęs asmuo

Vykdant ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių medžiagų permetimo į Marijampolės pataisos namus, gauta duomenų, kad kvaišalų permetimą organizavo nuteistasis, atliekantis bausmę šiuose pataisos namuose. Jam talkinęs asmuo irgi buvo sulaikytas.

Liepos 8 d., apie 19.50 val., Marijampolės pataisos namuose, pareigūnams einant tarp 11-ojo lokalinio sektoriaus ir sveikatos priežiūros skyriaus kiemelio, pasigirdo smūgis į lango grotas. Apieškoję teritoriją pareigūnai ant žemės prie pastato sienos rado juodos spalvos paketą, apvyniotą lipnia juosta. Jame, kaip nurodoma Kalėjimų departamento pranešime, rasta apie 270 g galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų.

Kalėjimų departamento nuotr.

Tąkart metiko nustatyti nepavyko, bet atliekant ikiteisminį tyrimą gauta duomenų, kad narkotinių medžiagų permetimą organizavo nuteistasis, atliekantis bausmę šiuose pataisos namuose. Taip pat nustatyti asmenys, įvykdę permetimą. Jų namuose atliktos kratos, vienas jų sulaikytas.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių