Quantcast

Lietuvoje žaibiškai rastas Vokietijoje ieškotas automobilis

  • Teksto dydis:

Marijampolės policija surado automobilį, kuriam paieška prieš porą valandų buvo paskelbta Vokietijoje.

Birželio 29 d. Marijampolės apskr. Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Nusikaltimų tyrimo skyriuje buvo gauta informacija, jog Vokietijoje vogtas „VW Tiguan“ automobilis šiuo metu yra Lietuvoje, Marijampolės mieste.

Atlikus operatyvinius veiksmus,  Marijampolėje Gedimino gatvėje, prie prekybos centro esančioje aikštelėje, pastebėtas stovintis minėtas automobilis su vokiškais valstybinio numerio ženklais.

Automobilio langai buvo atidaryti, viduje prie vairo sėdėjo asmuo, kuris elgėsi įtartinai, galimai bandė užvesti automobilį. Asmuo kurį laiką buvo stebimas.

Po keliasdešimties minučių asmuo užvedė automobilį ir bandė juo šalintis iš aikštelės, tuomet iš karto buvo sulaikytas.

Paaiškėjo, jog tai galimai Rumunijos pilietis, gimęs 1989 metais. Atlikus automobilio apžiūrą, viduje ant priekinio keleivio kilimėlio matėsi išlaužtos plastmasės nuolaužos, taip pat ties užvedimo spynele ir po ja matėsi ištraukti kyšantys laidai.

Patikrinus automobilio VIN numerį bei valstybinį numerį, nustatyta, kad jam tą pačią dieną paskelbta paieška. Rumunijos pilietis suimtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ka rumunai veikia Lietuvoje?

marina thebault kosel

marina thebault kosel portretas
pageidautina pasakyti, kad šis automobilis buvo Šengeno II ataskaitos objektas, priežastis, dėl kurios transporto priemonė buvo rasta Lietuvoje

Hans

Hans portretas
Visos rytų šalys taip darbuojasi Vokietijoj.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių