Quantcast

Kur dingsta Lietuvos vaikai?

Pernai Lietuvoje be žinios dingo beveik tūkstantis nepilnamečių. Teigiama, kad šis skaičius gali būti ir dvigubai didesnis.

Lietuvos Kriminalinės policijos biuro Nusikaltimų tyrimo skyriaus duomenis pernai, kaip dingę be žinios buvo ieškomi 2 tūkst. 258 žmonės, tarp jų net 929 nepilnamečiai.

Dingę nepilnamečiai, policijos teigimu, sudaro net 41 proc. visų dingusiųjų be žinios.„Tokio didelio procento be žinios dingusių vaikų Lietuvoje dar nėra buvę ir šie skaičiais turėtų susirūpinti ne tik dingusiųjų tėvai ar giminaičiai, bet ir žiniasklaidos atstovai, valstybinės institucijos, nes šie skaičiai parodo mūsų tautos tragediją“, - dienraščiui sakė Dingusių žmonių šeimų paramos centro įkūrėja ir vadovė Ona Gustienė.

Jos teigimu, dingusių vaikų Lietuvoje yra kur kas daugiau, nei skelbia oficiali statistika. „Yra tūkstančiai be žinios dingusių vaikų ir niekas nežino, kur jie yra ir kur jie gali būti“, - kalbėjo O.Gustienė.

Daugiau skaitykite ketvirtadienio dienraštyje "Vilniaus diena".



NAUJAUSI KOMENTARAI

vo vo

vo vo portretas
klauskit Ziobienes. Beje, atsakyma jau girdejom. Geda kazkaip.

kasciadaros to vo vo

kasciadaros to vo vo portretas
Kokia cia dar per ziobiene,ji tikra ziopliene.o vaikai ir paaugles kur dingsta yra visiems zinoma,tik visi del baimes stengiasi tyleti.cia reiketu uz kiausiniu pakabinti policijos veikejus,tai greitai suzinotume dar negirdetu dalyku.

kodėl

kodėl portretas
dingo tūkstančiai, o Policijos departamento internetinėje svetainėje dingusių skelbiama vos keletas nuotraukų, kodėl taip yra?
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių