Quantcast

Apsimetė policininkais ir įvykdė ginkluotą plėšimą: rasta daugiau nei 11,32 mln. Ukrainos grivinų

  • Teksto dydis:

Teisėsaugos tyrime dėl sausio pabaigoje įvykdyto ginkluoto apiplėšimo, kai iš ukrainiečio buvo pagrobta 11,3 mln. grivinų (apie 300 tūkst. eurų), įtariamųjų skaičius išaugo iki penkių, trečiadienį informavo Marijampolės policija.

Pareigūnai taip pat patikslino iš nukentėjusiojo pagrobtą pinigų sumą bei įtariamųjų skaičių.

Anksčiau skelbta, kad Marijampolės apskrities kriminalistai dar apiplėšimo vakarą nustatė du įtariamuosius, kuriuos jų prašymu Klaipėdoje sulaikė šio miesto pareigūnai. Uostamiestyje taip pat sulaikyti dar du plėšime dalyvavę asmenys. Tai – keturi policijai gerai žinomi vyrai, gimę 1983, 1994, 1981 bei 1986 metais.

Policijos teigimu, šiuo metu nustatyti jau penki įtariamieji. Kratų metu pas juos rastas ir paimtas šaunamasis ginklas, peilis bei kiti objektai.

Sulaikytiems asmenims pareikšti įtarimai dėl plėšimo. Už šią nusikalstamą veiką numatoma bausmė laisvės atėmimu nuo dvejų iki dešimties metų. Taip pat artimiausiu metu bus sprendžiamas klausimas dėl griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo.

Sausio pabaigoje pranešta apie Marijampolės apskrities vyriausiame policijos komisariate gautą nukentėjusio Ukrainos piliečio pranešimą, kai kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai, asmenys, apsimetę policijos pareigūnais ir panaudoję ginklą sustabdė jo vairuojamą automobilį ir pagrobė rankinę, kurioje buvo didelė pinigų suma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
salo salo ura ura

Anonimas

Anonimas portretas
slava ukraine

pilietis

pilietis portretas
BAUSTI KIEK ĮMANOMA DIDŽIAUSIA BAUSME...
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių