Quantcast

Kovo 8-osios proga politikė gavo tikrai kraupų „sveikinimą“

  • Teksto dydis:

Šventinį Moters dienos rytą Konservatorių partijos kandidatė į Mažeikių merus Lina Rimkienė sulaukė ne tradicinės tulpių puokštės, bet kraupios mirties žinutės

 

Mažeikių politikė ant savo automobilio rado gedulingą puokštę su šiurpiu „sveikinimu“.

„Tai buvo gedulinga voko formos puokštė. Į vidų įdėtas laiškas: „jausmingi linkėjimai. Viskas apvyniota juodu kaspinu. Ją šiandien ryte rado mano sutuoktinis, nešdamas šiukšles“, – portalui „Delfi“ pasakojo L. Rimkienė. 

Moteris kreipėsi į policiją. Ji tai sieja su rinkimų kovomis.

„Mirties žinutė šį rytą, Kovo 8 proga. Žmonės, jūs rimtai? 

Baltarusiškos rinkimų kovos Mažeikiuose šį rytą pramušė dugną“, – feisbuke rašė šiurpų radinį aptikusi moteris.

Mažeikių rajonas sekmadienį neišsirinko mero. Į antrąjį rinkimų turą pateko „Tvarkos ir teisingumo“ kandidatas Vidmantas Macevičius, surinkęs 27,69 proc. rinkėjų balsų, ir konservatorė Lina Rimkienė, surinkusi 26,47 proc. balsų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tik grabe gera 'konservus' regėt.

Al

Al portretas
Zmogus ireiske nuimone, ko verkslent ir skustis. Ar kas nors verte eiti i politika? Nori pralobti tai o koses srebt nenori, tau ne vieta tenai su tavo psichika, tave greit suvalgys kolegos kupini cinizmo ir arogancijos. Vadoveliu neskaitei? Nezinojai jog politika purviniausias verslas?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Mano nuomone, kad čia taip politikė bando dėmesį į save atkreipti. Partijos braižas. Abejoju, kad čia kažkas užsiima tokiais sveikinimais.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių