Quantcast

Kontrabandinį gintarą klaipėdietis gabeno galinėje automobilio sėdynėje

  • Teksto dydis:

Pasieniečiai sulaikė klaipėdietį, kuris automobilio slėptuvėje į Lietuvą per Nidos kontrolės punktą bandė įvežti beveik 5 kilogramus gintaro žaliavos.

 

Sekmadienį vakare šis 46-erių uostamiesčio gyventojas iš Rusijos Kaliningrado srities grįžo automobiliu „Audi A6“. Nidos kontrolės punkte patikrinimo metu jis žodžiu nurodė, kad deklaruojamų prekių ir daiktų neturi.

VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Kriminalinės žvalgybos ir Specialiosios paskirties užkardos pareigūnai automobilį „Audi A6“ darsyk sustabdė už Nidos punkto ribų ir mašiną pakartotinai patikrino. Pasieniečiai automobilio galinėje sėdynėje įrengtoje slėptuvėje aptiko kontrabandos. Klaipėdietis neteisėtai norėjo į Lietuvą įvežti 4,8 kg gintaro žaliavos.

Dėl kontrabandos jam Pakrančių apsaugos rinktinės pareigūnai pradėjo administracinės bylos teiseną. Gintaro žaliavos vertė nustatinėjama.

Po apklausos vairuotoją pasieniečiai paleido. Automobilis „Audi A6“ ir gintaro žaliava saugomi VSAT Pakrančių apsaugos rinktinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
vo tai sensacija,rado kuo dziaugtis kvailiukai.butu amatininkai darbo tureje,pardavejai Anikes aikstej butu uzdirbe,visiem tik geriau butu buve.aisku nuo cigarietu ir vodkes kysiai didesni eina,tai tokiu nepagauna.zmogus jokios zalos musu ekonomikai nepadare,o jie dziaugias kaip uz fura cigaru.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių