Quantcast

Kas yra ieškomiausi nusikaltėliai Lietuvoje?

  • Teksto dydis:

Šiuo metu skelbiamame ieškomiausių Lietuvos nusikaltėlių sąraše – septyni asmenys, tačiau pasak Kriminalinės policijos biuro atstovo Mindaugo Stravinsko, šis skaičius nėra griežtai nustatytas ir gali kisti – į sąrašą patenka visi, padarę itin sunkius nusikaltimus.

Ieškomiausių nusikaltėlių sąrašas sudaromas apskrities policijos įstaigoms informavus Kriminalinės policijos biurą apie, jų manymu, ieškomiausią asmenį apskrityje. Tai vertindami pareigūnai atsižvelgia į nusikaltimo sunkumą, kiek žmogus yra pavojingas, ar nusikaltimą įvykdė vienas, ar organizuotoje grupėje.

Dabartiniame sąraše visuomenei geriausiai žinomos Raimondo Baranausko ir Vladimiro Antonovo pavardės. Nors jų buvimo vieta nustatyta, pasak pareigūno, paieška baigiasi tada, kai nusikaltėliai pargabenami į Lietuvą.

M. Stravinskas pastebi, kad dabar ypač padeda socialiniai tinklai – policija į savo paskyrą gana dažnai gauna informacijos apie paieškomus asmenis.

„Jeigu asmenys padeda išaiškinti nusikalstamą veiką ar kas padarė tą nusikalstamą veiką, yra numatyta galimybė gauti piniginį atlygį“, – pažymi pareigūnas.

Išsamiau – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nurimtas

Nurimtas portretas
O tikrai kur Masiulis

...

... portretas
O kur q'b nuotrauka?

idomu

idomu portretas
Kur Masiulis?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių