Quantcast

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė mikroautobusą, įtariama, suklastotu kėbulo numeriu

  • Teksto dydis:

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė į Lietuvą vykusį įtartiną mikroautobusą „Mercedes Benz Sprinter“. Juo vyko Didžiojoje Britanijoje gyvenanti sutuoktinių Lietuvos piliečių pora.

Pirminiais duomenimis, mikroautobuso identifikacinis numeris gali būti suklastotas.

Penktadienį vakare Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu, kelyje Suvalkai – Marijampolė, patikrinti sustabdė ką tik iš Lenkijos įvažiavusį mikroautobusą „Mercedes Benz Sprinter“. Transporto priemonė buvo su Didžiosios Britanijos registracijos numeriais.

Automobilį vairavo 34-erių lietuvė, gyvenanti Didžiojoje Britanijoje. Jos ir kartu vykusio 36-erių sutuoktinio, kuris yra mikroautobuso savininkas, pateikti asmens dokumentai buvo nepriekaištingi. Patikros metu pasieniečiams įtarimų sukėlė mikroautobuso kėbulo numeris. Pirminiais duomenimis, jis gali būti suklastotas.

VSAT Varėnos pasienio rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įsigijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Pora po apklausų paleista. Automobilio savininkui skirtos kardomosios priemonės dokumentų paėmimas ir pasižadėjimas neišvykti.

„Mercedes Benz Sprinter” saugomas Kalvarijos pasienio užkardoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių