Quantcast

Kaišiadoryse sulaikyti trys jaunuoliai: niokojo automobilius, pažeidė karantino reikalavimus

  • Teksto dydis:

Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai operatyviai išsiaiškino, kas sausio 27-osios vėlų vakarą Kaišiadoryse galėjo apgadinti ne vieną automobilį.

Sausio 27 dieną apie 23.45 val. Kaišiadoryse, J. Basanavičiaus ir Gedimino gatvėse, elgiantis įžūliai, demonstruojant nepagarbą aplinkiniams ir aplinkai, tyčia buvo nuniokoti aštuoni automobiliai („Nissan Note“, „Toyota Verso“, „Kia Sephia“, „Opel Zafira Tourer“, „Toyota Corolla“, BMW, „Audi“, „Toyota Auris“), apgadinant jų dureles, sparnus, veidrodėlius, išdaužiant stiklą.

Birutės gatvėje buvo išdaužtos daugiabučio stiklinės durys. Automobilių savininkams padaryta žala siekia nuo beveik 230 iki 1500 eurų kiekvienam.

Pareigūnai sausio 28 dieną vykdė sulaikymus, kurių metu sulaikė tris Kaišiadorių rajono gyventojus, įtariamus nusikalstamos veikos padarymu: 20 metų merginą, anksčiau teistą už viešosios tvarkos pažeidimus, 20 metų vaikiną, taip pat ne kartą pakliuvusį į teisėsaugos akiratį už įvairias nusikalstamas veikas, ir anksčiau neteistą septyniolikmetį. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 straipsnį dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Taip pat asmenų atžvilgiu pradėtos teisenos dėl karantino reikalavimų pažeidimo: būriavimosi daugiau negu dviem asmenim ir bendravimo daugiau negu vienam namų ūkiui, kadangi sulaikymų metu rasti trys–keturi asmenys iš skirtingų šeimos ūkių.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros šeštojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

uztarejas

uztarejas portretas
pirma ismokit parkuot savo kibirus ne ant praejimo tako

Jo

Jo portretas
Pagavus rankas kojas tokiems sulaužyti...

Anonimas

Anonimas portretas
As galvoju tuos pidarus kurie gadino masinas riekia atiduoti tiems zmoniems kuriu buvo apgandintos masinos kad jiems padaritu lincio teisma o paskui atiduoti mentams :-)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių