Quantcast

Jurbarko rajone ardant paminklą rasti žmogaus kaulų fragmentai

  • Teksto dydis:

Jurbarko rajone penktadienį atliekant paminklo, skirto partizanams atminti, ardymo bei kasimo darbus, rasti žmogaus kaulų fragmentai.

Kaip pranešė Policijos departamentas, kaulų fragmentai rasti apie 10.40 val. kelio Smalininkai-Tauragė trečiame kilometre.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Po 30 m.

Po 30 m. portretas
Pradėti griauti okupantų paminklai...ir dar yra aimanuojančių...po karo išnaikinta 700.000 Lietuvos piliečių. Ir dar vis gaila atėjūnų...

Vytautas

Vytautas portretas
Griauna todėl, kad reikia duoti žmonėms darbo, kad jie neišbėgiotų iš Lietuvos. Sugriovė Lietuvos ūkį, nieko nebegaminame, viską: prekes, narkotikus, kultūrą ir korupciją vežame fūromis iš Europos. Ką griaus, kai nugriaus paminklus? Ar sovietinius daugiabučius už tenai gyvenančių žmonių lėšas?

NEGALĖJO GRIAUTI,KAIME BURZGĖTI ,SMIRDĖTI

NEGALĖJO GRIAUTI,KAIME BURZGĖTI ,SMIRDĖTI portretas
Persisunkę neapykata,praradę sveiką protą, net nevertinę paminklo pastatymo prasmės , griaunami istoriniai paminklai.......statė rusai.....kada daugiabučius pradės griaut?............Šitas paminklas skirtas partizanams......Kas galėjo tikieti ,kad griaus?......KUO SKIRIASI KAREIVIS NUO PARTIZANŲ KARO METU? KUO GERA VIENI KARIAUJA , KITI BAMBĄ KRAPŠTO-----TAIP KAI MIESTIEČIAI Į KAIMUS ATSIKRAUSTĘ TIKISI RAMYBĖS ,BE ŪKINIŲ KVAPŲ .......VIEN TIK GEGUTĖS KUKAVIMAI ,LAKŠTUTĖS ČIULBĖJIMAI
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių