Quantcast

Jungtinėje Karalystėje sulaikytas vienas ieškomiausių Lietuvos nusikaltėlių

  • Teksto dydis:

Liepos 28 d. Jungtinėje Karalystėje (JK) sulaikytas su „tulpinių“ gauja siejamas asmuo, pranešė Lietuvos policijos atašė JK Linas Pernavas.

Sulaikytas asmuo įtariamas neteisėtu narkotikų gabenimu ir buvo tarp 10 ieškomiausių Lietuvos nusikaltėlių JK.

Pasak L. Pernavo, prieš metus kartu su Panevėžio apskrities policijos pareigūnais, Lietuvos policijos ryšių karininkais Europole pradėtos šio asmens paieškos priemonės, vyko nuolatinis informacijos rinkimas, tikslinimas ir intensyvus bendras darbas su kolegomis iš JK.

Prieš daugiau kaip savaitę buvo nustatyta sulaikymo operacijos diena ir vakar sulaikymo operacija buvo sėkmingai įvykdyta – ieškomas asmuo sulaikytas.

„Nepadėjo nei gyvenimas su svetimais dokumentais, vardais, nepadėjo ir didelė konspiracija! Kaip sakė JK kolegos, sulaikomas asmuo buvo labai nustebęs“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė L.Pernavas.

Šių metų pradžioje Lietuvos policija sudarė 10 ieškomiausių Lietuvos nusikaltėlių, kurie, tikėtina, slapstosi JK, sąrašas. Per pusmetį pavyko sulaikyti 6 asmenis iš šio sąrašo.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/jk-sulaikytas-vienas-ieskomiausiu-lietuvos-nusikalteliu



NAUJAUSI KOMENTARAI

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Labai gerai. Didelis AČIŪ pareigūnams ir linkėjimas išaiškinti ir likusius nedorėlius.

Jei \\\\...////

Jei  \\\\...//// portretas
ne banditai,tai pasaulyje nežinotų iš vis,kad yra tokia Lietuva.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių