Quantcast

Jungtinėje Karalystėje nužudyto lietuvio artimieji: norime jį palaidoti tėvynėje

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą Jungtinėje Karalystėje buvo nudurtas lietuvis. Kol bus įvykdytas teisingumas ir įtariamieji stos prieš teismą, nužudytojo artimieji prašo pagalbos padėti parsigabenti jauno vyro palaikus ir palaidoti juos gimtojoje šalyje.

Trečiadienį apie šiurpų įvykį Jungtinėje Karalystėje paskelbė užsienio žiniasklaida.

Kaip rašo yorkshirepost.co.uk, 26-erių lietuvis Žygimantas Kromelys praėjusį sekmadienį apie 21.30 val. buvo rastas Roterhamo mieste, Denmano gatvėje, su durtine žaizda krūtinėje.

Kaip spėjama, jaunas vyras mirė nusikaltimo vietoje. Policija sulaikė nužudymu įtariamus vyrą ir moterį. Jie uždaryti į areštinę.

Po žinios apie tragišką įvykį, apie kurį artimieji pasakoja sužinoję iš draugų, nužudytojo brolis socialiniame tinkle „Facebook“ kreipėsi į geros valios žmones, prašydamas padėti šeimai sunkiu metu parsigabenti Žygimanto kūną iš Jungtinės Karalystės, kai bus atlikti visi tyrimai. 

„Norime palaidoti savo brangų šeimos narį tėvynėje ir, kaip priklauso, paskutinį kartą atsisveikinti su broliu, sūnumi. Jeigu galite nors truputį padėti, prisidėkite prie Žygimanto pargabenimo“, – rašė nužudytojo brolis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zaprūdnas

zaprūdnas portretas
Kodėl mulkinat patiklius žmogelius ? (na taip,tam jie ir egzistuoja,kad -mulkint).Jei įdėmei skaitote straipsnį,pamatysit daug-nesutapimų,kvepia-aferizmui.Jei reikia pinigų mirties atveju,tai reikia kreiptis į savivaldybę ir negudraut. Galima pasiimt kreditą ir niekam nebūsi-skolingas,bet nekvailint-tautos,(nors ji ir taip-pesmegenė )

Birutė

Birutė portretas
Ryt isiūsiu pinigigėlių

Birutė

Birutė portretas
Ryt isiūsiu pinigių
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių