Quantcast

Jonavos rajone likviduotas nelegalaus alkoholio sandėlis

  • Teksto dydis:

Muitinės kriminalinės tarnybos (MKT) pareigūnai Jonavos rajone aptiko pogrindinį alkoholio sandėlį – jame rasta maždaug 1,5 tonos, įtariama, falsifikuotų alkoholinių gėrimų. Jų vertė su mokesčiais – apie 43 tūkst. eurų.

Pasak MKT pranešimo, balandžio 19 dieną, įtariant nusikalstama veikla, muitinės kriminalistai Jonavos rajone patikrino ūkinį pastatą. Jame, naudojant specialią filtravimo įrangą, gaminti tekilos degtinės falsifikatai.

Iš viso tądien pareigūnai aptiko 1,5 tonos įvairiose talpose laikomo spirito, stikliniuose buteliuose išpilstytų alkoholinių gėrimų, kurie buvo paruošti realizavimui. Ten pat rasta filtravimo ir pilstymo įranga, transportavimo dėžės, tarp jų degtinės pakuočių ruošiniai bei kitų pakuočių su labai gerai žinomais degtinės pavadinimais.

Alkoholis sulaikytas, jo mėginiai bus perduoti Muitinės laboratorijos ekspertizei. Taip pat sulaikyti ir sandėlyje buvę du vyriškiai, jiems skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

MKT Kauno skyriuje dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo).

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Trečiojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ar gaila, tegul tručinasi dundukai. Nes tekilos normalūs negeria.

Kad

Kad portretas
Kaip uzsidirbt pinigu dabar visi is seselio uzdirba vieni gaminima , kiti parduoda kiti perka ir visi uzdirba o tuos pinigus gali panaudot buiciai ,seselis dar ilgai bus , buitine chemija , hemikalai , gerimai , rukalai , kuras , narkotines medziagos ir kita prekyba .

skiep

skiep portretas
prisizais valdzia su tuo nesamoningu akcizu didinimu,jau degtine vos ne 2 kartus brangesne nei Vokietijoj.Ir tokiu sandeliu tik dauges o is akcizu valdzia gaus barankos skyle.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių