Quantcast

Jaunuolius lazdomis talžę ir ginklu švaistęsi zarasiškiai aiškinsis teisme

Keturi zarasiškiai bus teisiami už sukeltas muštynes. Panevėžio apygardos prokuratūra bylą perdavė teismui.

Bylos duomenimis, Zarasuose gyvenantys 26 metų G. B. ir V. K., 23 metų R. Č. ir 46 metų V. S. kaltinami pernai, rugpjūčio 25-osios vakarą, veikdami bendrininkų grupėje, pažeidę viešąją tvarką.

Tą vakarą Zarasų mieste buvo užpulti trys jaunuoliai. Veidus po medžiaginėmis kaukėmis slepiantys užpuolikai ėmė juos mušti ir spardyti, trenkė metalinėmis lazdomis ir kelis kartus iššovė iš nenustatyto ginklo. Po to jie sėdo į automobilį ir nuvažiavo.

Nukentėję jaunuoliai sunkių sužalojimų išvengė, nors vieno jų kojoje liko įstrigusi kulka. Vėliau ekspertai jiems nustatė nežymius sveikatos sutrikdymus. Tyrimą atliekantiems pareigūnams jauni zarasiškiai teigė nežinantys užpuolikų motyvų, esą nukentėję be jokios priežasties.

Vienam iš įtariamųjų dar pareikšti kaltinimai ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Kitą dieną po muštynių, atliekant kratą jo namuose, ūkiniame pastate buvo rastas folijos lankstinukas su smulkintomis kanapėmis. Kratų metu pareigūnai dviejų kaltinamųjų namuose rado tris panašias į beisbolo lazdas.

Ikiteisminį tyrimą šioje byloje atliko Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato tyrėjai.

Įtariamiesiems gresia viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas arba laisvės atėmimas iki 2 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JJ

JJ portretas
Sveiki atvyke i ezeru krasta- Zarasus. Apie kokias pazintines keliones galima galvot, kai kaimuose morozai su sakem laukia uz kampo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių