Quantcast

Jaunuolis įtariamas žaginęs savo brolį ir seserį

Utenos rajone gyvenantis jaunuolis įtariamas tvirkinęs mažesnius šeimos vaikus.

Panevėžio apygardos prokuratūros Labai sunkių nusikaltimų ikiteisminio tyrimo organizavimo skyriaus prokuroras Aurelijus Navickas nagrinėti apygardos teismui perdavė bylą dėl nusikaltimų žmogaus seksualinio apsisprendimo laisvei ir neliečiamumui. Nusikalstamų veikų padarymu – mažamečių seksualiniu prievartavimu ir žaginimu kaltinamas Utenos rajono gyventojas 21 metų A.M.

Pasak prokuratūros, įtariama, kad daugiavaikėje šeimoje gyvenęs jaunuolis, pasinaudodamas tėvų kitos santuokos mažamečio broliuko ir sesutės bejėgiška būkle, galėjo lytiškai santykiauti ir tenkinti lytinę aistrą prieš jų valią, nes mažamečiai negalėjo suvokti su jais atliekamų veiksmų esmės.

„Šeimose pasitaikantis vaikų seksualinis išnaudojimas – didelė vyresnių artimųjų ar net tėvų daroma skriauda mažamečiams, jų brendimui, todėl prokurorai tokius nusikaltimus padariusius asmenis siekia atiduoti į teismą ir siūlo jiems skirti įstatymų numatytas griežtas bausmes“, – teigia prokuroras A.Navickas.

Įstatymas tam, kas seksualiai prievartavo mažametį asmenį, numato laisvės atėmimo bausmę nuo trejų iki trylikos metų, už mažamečio žaginimą – nuo penkerių iki penkiolikos metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
tai daznas atvejis seimoje,kai tevai per mazai masto apie tai,maziesiems tai didele skriauda ir tai isliks visam gyvenimui,gaila mazuju,o kiek maziesnieji nepasako apie prievartavimus suaugusiems

hm

hm portretas
na ir kas čia darosi su mūsų vyrais, ar juos kas nor tručija, ar kaip kitaip veikia, kad taip masiškai daugėja išsigimėlių - prievartautojų, žudikų, smurtautojų ir visokių kitokių iškrypėlių. Kažkoks siaubas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių