Quantcast

Įžūlu: sukčiai, prisidengę V. Kasiulevičiaus atvaizdu, siūlo įsigyti vaistų

  • Teksto dydis:

Profesorius Vytautas Kasiulevičius susidūrė su sukčiais, kurie prisidengia jo atvaizdu ir siūlo įsigyti vaistų, naikinančių parazitus. 

V. Kasiulevičiaus feisbuke pasidalijo sukčių sukurtu montažu, kuriame naudojamas ir jo atvaizdas.

Niekada nereklamavau ir nesirengiu reklamuoti jokių vaistų, papildų ar kitų priemonių.

„Jei turite bent vieną iš šių simptomų, yra 99 proc. tikimybė, kad turite parazitų savo kūne. Jūs būtinai turite jų atsikratyti kaip įmanoma greičiau“, – greta nuotraukos rašo sukčiai.

„Kolegos medikai pastaruoju metu man persiunčia socialiniuose tinkluose platinamą klaidinančią informaciją, kuri liečia mano asmenį. Pavyzdžiui, pasirodo, kad aš reklamuoju kažkokius niekada negirdėtus vaistus“, – feisbuke rašė profesorius.

Feisbuko nuotr.

V. Kasiulevičius prašė adekvačiai reaguoti į tokį internete talpinamą turinį. „Noriu pasakyti visiems, kad jokio ryšio su tokia skleidžiama informacija neturiu (niekada nereklamavau ir nesirengiu reklamuoti jokių vaistų, papildų ar kitų priemonių) ir artimiausiu laiku su teisininkų pagalba bandysiu nutraukti šio šlamšto srautą. Tačiau daugelis šios informacijos talpinama ne Lietuvoje esančiuose serveriuose ir tai nėra lengvas procesas, todėl prašau visų adekvačių žmonių nereaguoti į tokias žinutes“, – teigė V. Kasiulevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vero

Vero portretas
O stai ponas Unikauskas nesidrovi kažkokį šlamštą reklamuoti. Ar tai irgi tik montažas? Beje, p. Gydytojau, jau seniai nusibodo jūsų laidos, gal keiskite amplua. O gal taip ilgai šmėžuodamas TV jau seniai uzmirsotepagrindinę savo specialybę?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių