Quantcast

Įtartiną visureigį vairavęs ukrainietis pasieniečiams pateikė klastotę

  • Teksto dydis:

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė prabangų visureigį „Lexus“ ir jį vairavusį Ukrainos pilietį. Pirminiais duomenimis, pernai pagaminto automobilio identifikacinis numeris – suklastotas, o prie vairo sedėjęs vyras VSAT pareigūnus bandė apgauti pateikdamas padirbtą dokumentą.

Antradienį Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu, kelyje Suvalkai – Marijampolė, patikrino iš Lenkijos į Lietuvą įvažiavusį visureigį „Lexus NX 300h“. Transporto priemonė buvo paženklinta rusiškais registracijos numeriais.

Patikros metu VSAT pareigūnai nustatė, kad automobilio gamintojo identifikacinis kodas yra galimai suklastotas. Pirminiais duomenimis, šis visureigis pagamintas pernai.

Įtarimų sukėlė ir prie vairo sėdėjusio 50 metų Ukrainos piliečio pateiktas vairuotojo pažymėjimas. Ukrainietiškame dokumente pasieniečiai taip pat įžvelgė klastojimo požymių.

Dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu Varėnos pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

Po apklausos ukrainietį VSAT pareigūnai uždarė į areštinę. Automobilis „Lexus“ saugomas Kalvarijos pasienio užkardoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladas

Vladas portretas
Tuo haholų užtarėjai rėks visa gerklę,kad tai ,,vatnikų"darbas.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir vel naciukas choholas musu brolis. Ka cia brolis, arsiau uz broli ...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių