Quantcast

Įtariamojo motina policininkus apdaužė kibiru

Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai, antradienį atvykę į įtariamųjų namus Paliepių kaime, susidūrė su netikėtu pasipriešinimu. Jie buvo apspardyti, apdaužyti kibiru, apipilti neaiškios kilmės skysčiu.

Kaip pranešė Policijos departamentas, incidentas Paliepių kaime esančioje Stumbrų šeimos sodyboje įvyko apie 11 val.

Keturi Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai į šią sodybą atvyko atlikti procesinių veiksmų pradėtame ikiteisminiame tyrime, tačiau jie net pagalvoti negalėjo, kuo ši kelionė pasibaigs.

Pirmasis, Policijos departamento duomenimis, pareigūnams pasipriešino sodybos šeimininkų sūnus, 17-ametis G.Stumbras. Jis ranka sudavė Raseinių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus vyresniajam tyrėjui į krūtinę, o vėliau spyrė dar dviem pareigūnams.

Netrukus į sūnaus kovą su policininkais įsijungė ir jo 62 dviejų metų motina. Ji kažkokiu kietu daiktu sudavė ketvirtam pareigūnui, to paties komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjui, į pakaušį, o kai šis atsisuko į užpuolikę, šliūkštelėjo ant pareigūno neaiškios kilmės skystį, o po to tuščiu kibiru trenkė keturis kartus į galvą.

Motinai įsikišus į konfliktą, nesnaudė ir kiti trys namuose buvę sūnūs.

Policijos pareigūnams vis dėlto pavyko sutramdyti įsismarkavusią Stumbrų šeimyną – konflikto pradininkas ir 23-ejų metų jo brolis buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę, dar du broliai, kuriems 26-eri ir 35-eri metai po apklausos paleisti į namus.

Į policijos nemalonę jau patekusiai Stumbrų šeimynai dabar teks atsakyti ir už savo pasipriešinimą savo pareigas vykdžiusiems pareigūnams.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

111

111 portretas
cia tai geras prisijuokiau iki asaru, isivaizduoju kaip babulka su kibiru dauze

lukas

lukas portretas
ir dar keturius kartus su kibiru i galva 62 m mociute cia pareigunai nuo saves pridejo ,nebent pareigunas 72 metu :)

zjb

zjb portretas
wild wild west
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių