Quantcast

Ieškomi Telšių rajone pavogti naminiai paukščiai

  • Teksto dydis:

Penktadienio naktį Telšių rajone iš vištidės pavogti 73 naminiai paukščiai. Policija ieško įtariamųjų.

Penktadienio rytą 36-erių metų Biržuvėnų kaimo gyventojas pasigedo 40 ančių ir 33 vištų. Visos jos naktį pavogtos iš tinkline tvora aptvertos ir kabliuku užsklęstos vištidės. Savininkas patyrė 800 eurų turtinę žalą.

Gavę informacijos apie įvykdytą vagystę Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai nedelsiant nuvyko į įvykio vietą.

Kaip pranešė policija, apžvelgus teritoriją, spėjama, kad paukščiai iš vištidės iki automobilio maišuose gabenti apie pusę kilometro. 

„Galbūt vagys paukščius nugalabins ir pardavinės skerdeną, galbūt augins ir pardavinės gyvus. Tačiau tai – didelis kiekis, kuris nėra paprastai realizuojamas“, – apie įvykdytą vagystę kalbėjo pareigūnai.

Policija prašo visus, kurie kaimynystėje pastebės staiga atsiradusį didelį kiekį naminių paukščių ar asmenį, pardavinėjantį vištų ir ančių skerdeną, nelikti abejingais ir pranešti Telšių apskr. VPK pareigūnui Viliui Sauseriui, tel. (8 444) 60343 arba atvykti į policijos komisariatą (adresu Karaliaus Mindaugo g. 1, Telšiuose, 206 kab.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Badas

Badas portretas
Išbadėję suvalgė!

opa!

opa! portretas
emigravo!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių