Quantcast

Incidentas R. Pakso namuose: neblaivus politikas išvežtas į ligoninę

  • Teksto dydis:

Šiandien Vilniaus policija užregistravo prieštaringai vertinamo politiko Rolando Pakso sutuoktinės pagalbos šauksmą. Ji pranešė, kad namuose triukšmauja neblaivus sutuoktinis.

Pareigūnams nuvykus į Paksų namus Šilo gatvėje, netrukus jų šeimininkas išvežtas į gydymo įstaigą. Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja, – dėl sveikatos būklės. Nors, pirminiais duomenimis, jokių fizinių sužalojimų politikui nekonstatuota.

Pirminiais duomenimis, fiziškai nenukentėjo ir Laima Paksienė, kuri, skambindama į Bendrąjį pagalbos centrą, atsisakė, kad jai būtų atsiųsti ir greitosios medikai. Panašu, kad ji tiesiog išsigando galimai neadekvataus neblaivaus sutuoktinio elgesio, nes, kviesdama 15.55 val. į pagalbą pareigūnus, L.Paksienė akcentavo, kad namuose nėra vaikų.

Ar dėl šio įvykio bus pradėtas koks nors tyrimas, Vilniaus apskrities policijos atstovė už pusvalandžio po jo dar negalėjo atsakyti.

Pirminiais duomenimis, L.Paksienė jokio raštiško pareiškimo dėl jo policijai nerašė. Tačiau, jeigu jis vėliau bus gautas, bus tikslinamos ir šio įvykio aplinkybės. Ir tik po to bus sprendžiama, ar pradėti dėl to ikiteisminį tyrimą.

Anot J.Samorokovskajos, nebuvo įvykio vietoje tikrintas ir R.Pakso girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
paksas nemuse zmonos ir nebuvo girtas cia tik melas jo nenori jo nenori kad jis dlivautu rinkimuose konservatoriai

Vladimiras

Vladimiras portretas
PROVOKACIJOS PRIEŠ JO ŠEIMA TESIASI IKI ŠIOL-BIJO SVOLOČIAI JO.

Zigmui

Zigmui portretas
O tai ir mentūroje yra žemiausia kasta, kuri tikrina šiknaskyles?
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių