Quantcast

Mažeikiuose girta kompanija iš pareigūnės mėgino atimti ginklą

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą Mažeikiuose, namo bute, neblaivūs vyras ir moteris iš pareigūnės mėgino atimti ginklą. Įtariamieji uždaryti į areštinę.

Apie 21 val. Mažeikiuose, bute dėl smurto artimoje aplinkoje buvo sulaikytas neblaivus (1,55 promilės) vyras, gimęs 1989 metais. Jį Mažeikių policijos pareigūnas nuvedė į tarnybinį automobilį.

Tuo metu bute likusi neblaivi (blaivumą tikrintis atsisakė) moteris, gimusi 1965 metais, ir neblaivus (1,80 promilės) vyras, gimęs 1964 metais, iš pareigūnės mėgino atimti ginklą.

Įtariamieji uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ir  nežymus sveikatos sutrikdymo bei pasipriešinimas valstybės tarnautojui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pastebejimas

pastebejimas portretas
policininkiu-moteru vis daugėja,joms ten tikrai ne vieta, kokia nauda iš bobų,pastums koks chuliganas ir dar į snukį uzvaziuos,nespes nei pistoleto išsitraukti,ir ko jos lenda į tą policiją,rinktusi moterišką specialybę, geras atlyginimas vilioja ir ankstyva pensija, kuri gan nemaža

Arijas

Arijas portretas
Matom prie ko veda bardaks. Vokietijoj policininkus banditai spardo spjaudo į veidą uzgaulioja .kas tas.yr?tik šaudyt .jau pareiguns turi samdytis apsauga?????

Kopustas.

Kopustas. portretas
Bobom Policijoje NEVIETA.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių