Quantcast

Gimnazistas iš Šiaulių krašto kaltinamas narkotikų platinimu nepilnamečiams

  • Teksto dydis:

Šiaulių apygardos teismui perduota baudžiamoji byla, joje aštuoniolikmetis gimnazistas kaltinamas neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ir jų platinimu nepilnamečiams, trečiadienį pranešė prokuratūra.

Šiaulių policijos pareigūnų atlikto ikiteisminio tyrimo duomenimis, šių metų vasario–kovo mėnesiais, dar būdamas nepilnametis, vaikinas galimai platino kanapes penkiolikai asmenų. Pasak prokuratūros, devyni iš jų buvo nepilnamečiai.

„Jaunuolis, įtariama, įsigijo ne mažiau kaip 20 gramų narkotinių medžiagų, kurias platino tą pačią mokyklą lankantiems vaikams ir kitiems asmenims, susisiekusiems su juo per socialinius tinklus. Liudytojų parodymais, su kaltinamuoju dėl narkotinių medžiagų įsigijimo jie tardavosi mobiliaisiais telefonais bei mokykloje“, – nurodoma pranešime.

Pasak pareigūnų, kovo mėnesio pabaigoje atliktos kratos metu vaikino gyvenamojoje vietoje buvo rastos ir paimtos likusios narkotinės medžiagos.

Anot prokuratūros, jaunuolis savo kaltę pripažino iš dalies.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti vaikinui gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų, už jų platinimą nepilnamečiams – nuo trejų iki dvylikos metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Jug pas mus viska galima,taip panorejo panele seimune,pati nescia budama,kur vaiku teises,niekas nieko nezino,nes tai biznis seimunams,nes jie prima tokia istatyma,ko cia divitis,

Perspektyvus

Perspektyvus portretas
verslininkas isaugs!

Joris

Joris portretas
Kodėl tyli Armonaitė su kompanija.....Koks jų komentaras....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių