Quantcast

Kaip bus nubausta neįgalų sutuoktinį nužudžiusi telšiškė?

  • Teksto dydis:

Telšių pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą, kuriame telšiškė kaltinama nužudžiusi savo neįgalų sutuoktinį.

56-erių metų moters byla perduota teismui, pranešė Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Moteris kaltinama šių metų sausio 31 dieną, savo namuose, esančiuose Telšiuose, sodų bendrijoje „Dobilas“, nužudžiusi neįgalų bendraamžį vyrą. Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad tarp sutuoktinių įvykus konfliktui, anksčiau neteista moteris tyčia tris kartus dūrė peiliu į krūtinę bejėgiškos būklės sutuoktiniui, kuris tapo neįgalus po persirgto hemoraginio insulto.

Teismo medicinos tarnybos specialisto išvadoje nurodoma, kad po dūrių peiliu buvo padaryti krūtinės ląstos, arterijos ir venos sužalojimai, kas sukėlė ūmų nukraujavimą ir sunkų trauminį hemoraginį šoką. Dėl šių priežasčių nukentėjusysis mirė.

Iš karto po įvykio moteris savo kaltę pripažino tik iš dalies, tačiau vėliau neneigė ir gailėjosi dėl savo veiksmų. Moteriai gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba iki gyvos galvos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jeigu

jeigu portretas
pagauni zuvi kad galetum prasimaitinti bauda jei nuskriaudi suni ar kate irgi bauda su komentarais o zmogaus gyvybe 0 nes reikes sodinti o teismai ir taip uzkrauti /rimtais/ darbais gvildenanciais girtu ministru pasivazineima ir nezinanciu ka daryti ir kam itikti nes valdzia keiciasi valandom tai gali ir darbo netekti ar ne taip p.elitiniai /runkeliai/?...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių