Quantcast

Cigaretes jurbarkiškis iš Rusijos atvežė garso kolonėlėje

  • Teksto dydis:

Iš Kaliningrado srities mikroautobusu grįžtantis Jurbarko gyventojas į Lietuvą atvežė kontrabandinių rūkalų. Pagėgių pasieniečiai juos aptiko salono sienelės ertmėse ir garso kolonėlėje.

Trečiadienį vakare pasieniečiai Šakių rajono Grinaičių kaime, apie  keturis kilometrus nuo Ramoniškių kontrolės punkto, patikrinti sustabdė mikroautobusą „VW Transporter“ lietuviškais numeriais. 39-erių jurbarkiškis juo į Lietuvą  buvo ką tik įvažiavęs  iš Kaliningrado srities ir Ramoniškių punkte įveikęs muitinės patikrinimą.

VSAT kriminalistams  „VW Transporter“  pasirodė įtartinas, todėl buvo atidžiau patikrintas.

Paaiškėjo, kad salono sienelės ertmėse bei savadarbėje garso kolonėlėje buvo paslėpta 320 pakelių cigarečių „Denim Red American Blend“ be akcizo ženklų. Kolonėlė buvo prijungta prie mikroautobuse įrengtos garso sistemos.

Pasieniečiai jurbarkiškiui dėl kontrabandos pradėjo administracinės bylos teiseną.  Jam už tokį nusižengimą gresia bauda nuo 1400 iki 3000 eurų. Medžiaga apie šį įvykį bus perduota Marijampolės apylinkės teismui. Jis ne tik skirs baudą, bet ir spręs, ar konfiskuoti mikroautobusą.

Jurbarkiškį po apklausos pasieniečiai paleido, o cigaretės ir mikroautobusas saugomi Rociškių  pasienio užkardoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu joo

nu joo portretas
rimta pagavo ir parase apie tai...........nejuokinkit

Fura

Fura portretas
Furom vezk, brolau, furom.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių