Quantcast

Bus teisiamas Jurbarko policijos tyrėjo automobilio padegimu kaltinamas vyras

  • Teksto dydis:

Teismui perduota baudžiamoji byla dėl Jurbarko policijos pareigūno automobilio padegimo.

Kaip antradienį pranešė Marijampolės apskrities policija, daugiabučio namo kieme stovėjęs Jurbarko policijos tyrėjo asmeninis automobilis buvo padegtas vėlų birželio 17-osios vakarą.

Degantį automobilį pamatęs tyrėjas apie tai pranešė pats, iškart į įvykio vietą atvyko Marijampolės apskrities Kriminalistinių tyrimų skyriaus pareigūnai.

Netrukus policija pradėjo svarstyti versiją, kad tyrėjo automobilis galėjo būti padegtas keršijant už tarnybinių pareigų atlikimą. Tą pačią naktį pareigūnai tikrino turimą informaciją, identifikavo įtariamuosius ir jų buvimo vietas, blokavo pasišalinimo kelius ir atliko pirminius proceso veiksmus.

Kitą rytą įtariamieji buvo sulaikyti Jurbarke, taip pat nustatyti įvykio liudytojai, peržiūrėti mieste esančių vaizdo kamerų įrašai.

Vienam iš sulaikytųjų tuo metu jau buvo pareikšti įtarimai keliuose kituose Jurbarko policijos atliekamuose tyrimuose, įtariamas nusikalstamas veikas tyrė pareigūnas, kurio automobilis buvo padegtas.

Teismo sprendimu šis vyras buvo suimtas ir uždarytas į Kauno tardymo izoliatorių.

Ikiteisminį tyrimą šioje byloje kontroliavo Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra.

Jei vyro kaltė bus įrodyta teisme, už svetimo turto sugadinimą visuotinai pavojingu būdu jam gresia bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių