Quantcast

Būna ir taip: vyras pareigūnams pats pranešė apie savo gaminamą naminę

  • Teksto dydis:

Pakruojiškis policijai pats pranešė namuose gaminantis naminukę, antradienį informavo Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pernai gruodžio 29-ąją sulaukę pakruojiškio skambučio, kad jis gamina naminę degtinę, pareigūnai pagalvojo, kad tai triukas.

Nuvykę nurodytu adresu komisariato atstovai buvo nustebinti, nes iš tiesų aptiko „naminukės“ gamybos procesą. Vasaros virtuvėje jie rado visą tam skirtą įrangą – apie 50 litrų metalinę statinę su raugalu, 3 metrų guminę žarną, metalinę vonią su varine spirale.

Pareigūnus pasitikęs vyras buvo neblaivus (2.23 prom.) ir ragavo savo gaminamą produkciją iš moliūgų. Netrukus vyras parodė ir slaptavietę, įrengtą tvarte, iš kurios ištraukė du 5 litrų talpos plastikinius indus su skysčiu.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų gaminimo ir laikymo.

Šiaulių policijos komisariato duomenimis, vyras yra ne kartą teistas už įvairius nusikaltimus, tarp kurių ir už neteisėtą disponavimą šaunamuoju ginklu bei žiaurų elgesį su gyvūnais.

Šiaulių pareigūnams 49-erių Pakruojo gyventojas yra puikiai žinomas, teigiama pranešime. Būdamas neblaivus jis ne kartą susisiekė su pareigūnais ir pranešdavo išgalvotus įvykius apie savadarbius sprogmenis, ketinimus nušauti prezidentą, brakonieriavimą ir kitus galimai padarytus nusikaltimus, kurie nepasitvirtino. Už pareigūnų trikdymą vyras ne kartą baustas baudomis.

Praėjusiais metais Pakruojo rajono policijos komisariato pareigūnai tikrinti rezonansinio pobūdžio informacijos vyko 14 kartų. Tačiau, nuvykę pas pakruojiškį, pareigūnai nei ginklų, nei sprogmenų, nei sumedžiotų gyvūnų nerasdavo. Dažniausiai kvietėjas būdavo neblaivus. Iškvietimus dažnai  paaiškindavo nuoboduliu ir noru pasikalbėti su pareigūnais arba siekiu kontroliuoti pareigūnus, kaip greit jie reaguoja į iškvietimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas čia per reiškinys ?....

Kas čia per reiškinys ?.... portretas
Taigi išpilk jei nusibodo virti ! Bet čia , matyt , jau mazochizmas pasireiškė...

Siaip tai

Siaip tai portretas
Turint tiek atsargu gali visa kaima pasikviesti.o tada jau kviesk pareigunus.kazkoks perdauztas zlobas

Isigimes muzikas yra lt teismo auka

Isigimes muzikas yra lt teismo auka portretas
Kuris niekaip negali uzdaryt nusikaltelio?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių