Quantcast

Iš Baltarusijos atvykusiuose vagonuose buvo paslėpta 40 tūkst. pakelių cigarečių

  • Teksto dydis:

Iš Baltarusijos atvykusiuose vagonuose po kroviniu rasti paslėpti 40 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių.

Kaip skelbia Muitinės kriminalinė tarnyba (MKT), dviejuose iš šešių vagonų po kalkakmeniu muitininkai aptiko užkastą kontrabandą.

Praeitą šeštadienį Kenos geležinkelio posto muitinės pareigūnai detaliai patikrino geležinkelio transportu iš Baltarusijos atvykusį vagonų sąstatą su kalkakmenio kroviniu.

Pasak MKT, muitininkams ne paslaptis, kad kontrabandininkai cigaretes dažnai slepia sunkiai patikrinamuose biriuose kroviniuose. Tad pareigūnų patirtis, atrenkant riziką keliančius krovinius patikrinimui, ir šį kartą pasiteisino – iš po kalkakmenio ištraukta 40 tūkst. pakelių kontrabandinių rūkalų už beveik 150 tūkst. eurų.

Nelegalūs rūkalai buvo rasti dviejuose iš šešių patikrintų sąstato vagonų. Iš viso aptikta 80 polietileno plėvele aptrauktų dėžių – 40 tūkst. pakelių „Fest“ ir „Minsk capital QS“ cigarečių, pažymėtų baltarusiškomis banderolėmis.

MKT Vilniaus skyriuje dėl kontrabandos pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tyrimui vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fas fas

fas fas portretas
tai negali nevykeliai issiaiskinti kam skirtas vagonas?

jo

jo portretas
lietuvos kontrabandistai tikriausiai labai gera stoga turi... ar tik neparemia vienos ar kitos partijos...

Kodėl

Kodėl portretas
nebuvo leista cigariukams nuvažiuot iki paskirties taško bei kodėl nebuvo surengta pasala ir nebuvo suimti kontros gavėjai..? Kodėl? Gal kažkam naudinga..?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių