Quantcast

Bagažinėje aptiko 50 alkoholio butelių

  • Teksto dydis:

Ignalinos pasieniečiai sulaikė Rokiškio rajono gyventoją, kuris automobiliu iš Latvijos gabeno 25 litrus nelegalių alkoholinių gėrimų.

Trečiadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Ignalinos rinktinės Puškų užkardos pasieniečiai, turėdami išankstinės informacijos, netoli prie sienos su Latvija esančio Rokiškio rajono Audronių kaimo, kelyje Obeliai – Rokiškis, sustabdė automobilį „Mercedes Benz 250“. Jis į Lietuvą atvyko iš Latvijos. Mašiną vairavo 42 metų Rokiškio rajono gyventojas. Kartu vyko 25 ir 28 metų Rokiškio gyventojos.

Pasieniečiai automobilio bagažinėje aptiko 50 puslitrinių butelių su skaidriu skysčiu, skleidžiančiu alkoholio kvapą. Ant butelių buvo etiketės su užrašu „Elitnaja stroinaja berioza“. Buteliai buvo be akcizo mokesčio ženklų.

Dėl neteisėto stiprių alkoholinių gėrimų gabenimo, už kurį gresia bauda, viešieji darbai, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų, Ignalinos rinktinės pasieniečiai Rokiškio rajono gyventojui pradėjo ikiteisminį tyrimą. Vyras uždarytas į areštinę, moterys po apklausos paleistos. Automobilis „Mercedes Benz 250“ ir alkoholis saugomi Ignalinos rinktinėje.


Šiame straipsnyje: alkoholispasienisnusikaltimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių