Quantcast

Ant kojų nebepastovinti girta vairuotoja bandė išsisukti 50 eurų kyšiu

  • Teksto dydis:

Neblaivi vairavusi moteris bandė papirkti pareigūnus, pranešė Vilniaus policija.

Kovo 11 d. apie 18 val. buvo gautas pranešimas, kad Ukmergės rajone, Vidiškių miestelyje, važiuoja automobilis „Toyota“, kuris pavojingai manevruoja. Iš paskos važiavęs asmuo informavo, kad automobilis pasuko į automagistralę.

Po kelių minučių automagistralėje Vilnius–Panevėžys buvo pastebėta įtarimų sukėlusi transporto priemonė. Pareigūnai nustatė, kad automobilį „Toyota“ vairavo 62-jų metų moteris. Bendraujant su vairuotoja, ji svirduliavo į šonus, kalbėjo nerišliai, iš burnos sklido alkoholio kvapas. Moteris prisipažino gėrusi alkoholio. Iš pradžių vairuotoja vengė tikrintis neblaivumą ir bandė siūlyti pinigus. Patruliai paaiškino, kad už bandymą papirkti policijos pareigūnus yra numatyta baudžiamoji atsakomybė.

Alkoholio kiekio matuokliu vairuotojai buvo nustatytas 1,20 promilių alkoholio. Po patikrinimo moteris neatlyžo ir vėl bandė įsiūlyti 50 eurų kupiūrą, dar vėliau pinigus padėjo ant vairuotojo sėdynės.

Moteris buvo sulaikyta ir pristatyta į Ukmergės rajono policijos komisariatą. Dėl vairavimo esant neblaiviai ji patraukta administracinėn atsakomybėn, o dėl bandymo papirkti pareigūnus pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Užkrėtė bobas LRT "ŽVAIŽDĖ".

Matyt "kieta verslininkė "....

Matyt "kieta verslininkė ".... portretas
.......
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių