Quantcast

Alytaus policija prašo visuomenės pagalbos: gal atpažįstate šį vyrą?

  • Teksto dydis:

Alytaus pareigūnai prašo visuomenės pagalbos atpažįstant vaizdo kameromis užfiksuotą asmenį.

Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėta administracinė teisena, kai Alytuje, Jazminų gatvėje esančioje parduotuvėje, vasario 13 d. apie 18 val. nenustatytos tapatybės asmuo sugadino prekes ir pasišalino.

Nuotraukoje matomas vyras gali turėti tyrimui reikšmingos informacijos, susijusios su šiuo įvykiu.

Asmenis, žinančius ar atpažinusius nuotraukoje užfiksuotą vyrą ir galinčius nurodyti jo anketinius duomenis, policija prašo pranešti Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Remigijui Tarailai tel. +370 700 65728, mob. +370 601 21982 arba el. p. remigijus.taraila@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TIME SIGN

TIME SIGN portretas
Manau kad mylimiausia mūsų justicijos ministrės paprasčiausiai visą policiją susodinti prie kompiuterių- komentarų skaityti ir persekioti jai neitikusius komentatorius. Tai vadinama CENZŪRA laisvo žodžio suvaržymai. Na o kitiems reikalams,- kaip antai žmogžudysčių tyrimas, vagystės, plėšimai iš tiesų REALIEMS NUSIKALTIMAMS NTERNETE ir t.t. - policininkŲ PAPRASČIAUSIAI NEBĖRA

Feldhausen

Feldhausen portretas
O kur žiūri mūsų karštai mylimos gražolės justicijos ministrės sukurtas SPEC DALINYS -CYBER PATRULIS? Negali akių atitraukti nuo ministrę jaudinančių komentarų?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių