Quantcast

Žiniasklaida: Utenos rajono savivaldybės administracijos direktorius greičiausiai buvo nužudytas

  • Teksto dydis:

Antradienį negyvas rastas Utenos rajono savivaldybės administracijos direktorius Audrius Remeikis greičiausiai buvo nužudytas, rašoma portale Anyksta.lt.

Kaip teigiama minėtoje žiniasklaidos priemonėje, esą oficialiai pranešama, kad vyro palaikai buvo rasti su smurto žymėmis. 

„„Anykštos“ šaltinių teigimu, galimai durtinė žaizda yra rastojo žmogaus kūno kakle“, – skelbiama portale.

Utenos rajono meras Alvydas Katinas kauno.diena.lt žurnalistams trečiadienį sakė taip pat nugirdęs apie ant velionio kūno rastą kraują.

„Informacija tokia yra pasklidusi, kad kraujo buvo“, – tarstelėjo politikas, tačiau plačiau nekomentavo sakydamas, kad dabar tikslią mirties priežastį aiškinasi ekspertai.

Tačiau paprašyti atskleisti daugiau detalių apie A. Remeikio mirtį prokuratūros atstovai vasario 24 dieną buvo nekalbūs. „Šiuo metu atliekamas ikiteisminis tyrimas minėto asmens mirties priežasčiai nustatyti. Kol ekspertai nėra pateikę išvadų, tiriamos įvairios šio įvykio versijos“, – rašoma Panevėžio apygardos prokuratūros atstovės Rasos Stundžienės žurnalistams pateiktame atsakyme. Pasiteiravus, ar tarp galimų mirties versijų įtariamas nusikaltimas, pridurta, kad kol nėra ekspertų išvadų, negalima atmesti jokių versijų, tarp jų – ir dėl  galimai įvykdyto nusikaltimo.

Primename, kad apie be žinios dingusio Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus paiešką pareigūnai pranešė vasario 23 dienos rytą. Kaip teigta, A. Remeikis, vasario 22 d. 06.30 val. iš namų Utenoje, Taikos gatvėje, išėjo pasivaikščioti į parką ir nebegrįžo.

Velionio kūną miškelyje, netoli namų, antradienio popietę rado šauliai ir policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Izvalgus

Izvalgus portretas
Baisus dalykai eme vykti Lietuvoje. Grizta 90-ieji. Stai ka reiskia nebaudziamumas ir kgbistu uzslaptinimas 75 metams.

Hmm..

Hmm.. portretas
tai gal žolės lapu paspringo kaip Kedys?

yra

yra portretas
kelios versijos1 del turto 2 polytine 3 krimieilyne?...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių