Quantcast

Vyras, norėdamas padėti žuvims, pats įlūžo į tvenkinį: gyvybę išsaugojo tik atsitiktinumas

  • Teksto dydis:

Čepkų kaime vyras, norėdamas padėti deguonies negaunančioms žuvims, pats įlūžo į tvenkinį. Jo gyvybė buvo išgelbėta tik per atsitiktinumą.

Šiandien šiek tiek po 10 val. Panevėžio apskrities pareigūnas Normantas Černiauskas patruliavo kartu su Vilniaus pasienio rinktinės jaunesniąja specialiste Valentina Pupeliene. Pareigūnams važiuojant pro Čepukų kaimą, Ignalinos rajone, į kelią prieš tarnybinį automobilį išbėgo išsigandęs senyvo amžiaus vyras. Jis pareigūnus informavo, kad girdi žmogaus aimanas, tik nežino, kam ir kokios pagalbos reikia.

Pareigūnai iššoko iš tarnybinio automobilio ir, išgirdę vyrišką pagalbos šauksmą, pasileido bėgti tvenkinio link. Tarnyboje išlavinta nuojauta neapgavo – tvenkinyje išvydo įlūžusį ir skęstantį vyrą. Nedvejodami nei akimirkos, N. Černiauskas ir V. Pupelienė puolė traukti skęstančiojo.

Jau krante, po sėkmingos gelbėjimo operacijos, paaiškėjo, kad skendo 1939 m. gimęs vyras, kuris norėdamas padėti po ledu deguonies negaunančioms žuvims, montavo burbuliatorių. Išgelbėtą vyrą medikai išsivežė į ligoninę apžiūrai.

Ačiū pareigūnams, kurių dėka geraširdis senukas galės ir toliau rūpintis net mažiausiais gamtos sutvėrimais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karosas \\\\\.../////

Karosas  \\\\\...///// portretas
skendo?

Žuvys būtų dėkingos

Žuvys būtų dėkingos portretas
Jei to padėjėjo nebūtų ištraukę, tai žuvys turėtų maisto iki pavasario!

vyro žygdarbio

vyro žygdarbio portretas
žuvys nepamirš
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių