Quantcast

Vyras dėkoja jauniems pareigūnams: jie išgelbėjo man gyvybę

  • Teksto dydis:

Šiaulių policiją pasiekė piliečio, vardu Saulius, padėka pareigūnams, suteikusiems pagalbą, kai kelyje vyrui sutriko sveikata.

Vyro atsiųsto laiško turiniu pareigūnai pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“ esančiame virtualiame Šiaulių apskrities policijos puslapyje. 

„Laba diena, vasario 13-14 naktį važiuojant Šiaulių mieste man sutriko sveikata. Pamačiau policijos ekipažą ir sustojau prie jo. Pareigūnai – jaunas vaikinas ir mergina, skubiai iškvietė greitąją pagalbą ir stengėsi man kuo galėdami padėti, padėjo pastatyti automobilį nuošalioje vietoje. Sulaukus greitosios pagalbos jie išvyko. Esant naktį ligoninėje, šis ekipažas domėjosi mano sveikata ir vidury nakties neturint pinigų bei galimybės nusigauti iki mano palikto automobilio kitame miesto gale, jie nuvežė mane iki automobilio ir tik įsitikinę, kad man viskas gerai, išvyko vykdyti savo užduočių. Norėčiau padėkoti šiems jauniems Policijos Pareigūnams. Galbūt jie išgelbėjo man gyvybę. Ačiū.“, – savo gelbėtojams dėkojo Saulius.

Paaiškėjo, kad neabejingai į situaciją reagavo du jauni Šiaulių policijos patruliai: Gražvydas Rimkus ir Roberta Burzdžiūtė. Gražvydas policijoje dirba jau 5-erius metus, Roberta – metus ir keturis mėnesius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gydytojas

Gydytojas portretas
Pagarba kolegom !

M

M portretas
Neilgam patarnaus sistemoi ir suges

Liudvika

Liudvika  portretas
Šaunuoliai.Linkiu likti kokie esate dabar.Užjaučiantys,dori tikri angelai sargai.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių