Quantcast

Policija jau rado dingusį trimetį: berniukas surastas laukuose

  • Teksto dydis:

Ukmergės rajone policija surado sekmadienio pavakarę dingusį trejų metų berniuką. Vaikas buvo surastas laukuose, jis sveikas, skelbia portalas delfi.lt.

Policija informavo, kad pranešimas apie berniuko dingimą buvo gautas apie 16 val. 30 min. Anot pareigūnų, moteris atvažiavo skinti aviečių su dviem vaikais: trejų ir septynerių metų sūnumis, kurie buvo automobilyje.

Šalia transporto priemonės buvusi moteris pastebėjo, kad mažiausias iš sūnų dingo. Vyresnysis vaikas serga autizmu, tad negalėjo paaiškinti, kaip ir kur dingo brolis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gera mintis

Gera mintis portretas
Mažylius reiktų rengti ryškiaspalviais rūbeliais, nes taip juos geriau pamatyti iš tolo. O jeigu dar namie laikomas šunelis, tai reiktų jį kuo greičiau pasiųsti į paieškas...

N

N portretas
Gyvenome kaime,sūnėnas buvo gal 1,5 metukų ir dingo,aplakstėm visur,niekur nėra...Netoli namų buvo bulvių laukas,jis įėjęs į vagą ir ja eina tolyn.Gerai,kad buvo su raudona kepuraite,žiūrim,kutas juda tolyn...

Oneta

Oneta portretas
Tokius mažus vaikus reikia gerai prižiūrėti, atsivežus į mišką.Pati mama kalta, kad nemato vaikų. Ačiū dievui,kad atsirado tas vaikelis. Dėkui policininkams už jų darbą..
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių