Quantcast

Ukmergės ligoninėje netikėtai mirusio vaiko istorijoje – daugiau detalių

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Ukmergės ligoninėje dėl vangumo ir vėmimo mirė mažametis. Pirmadienį gydymo įstaigos atstovai teigė, kad jiems nekilo įtarimų, kad vaikas galėjo sirgti užkrečiama liga.

Kaip jau buvo rašyta, 2012 metais gimęs vaikas iš Kurmėlių kaime esančių namų į gydymo įstaigą atvežtas šeštadienį apie pusę trijų dienos.

Namuose sunegalavęs mažametis į ligoninę buvo paguldytas dėl vangumo ir nuolatinio vėmimo.

„Vaikas iš namų į ligoninę buvo pristatytas greitai, tačiau labai sunkios, kritinės būklės, – pirmadienį portalui kauno.diena.lt teigė Ukmergės ligoninės vyriausiojo gydytojo pavaduotoja medicinai Marija Švedienė.

Anot ligoninės atstovės, apie šį skaudų įvykį nebuvo informuotas Nacionalinis visuomenės sveikatos centras ir pridūrė: „Medikams nekilo įtarimų, kad vaikas sirgtų užkrečiama liga.“ 

Gydymo įstaiga apie vaiko mirtį pranešė policijai, tad šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas. „Laukiame ekspertų išvadų, tad daugiau nieko negaliu komentuoti“, – sakė M. Švedienė.

Padėti ligoniui buvo iškviestas reanimobilis iš Santaros klinikų Vaikų ligoninės. „Atlikome visus veiksmus“, – sakė M. Švedienė. 

Primename, kad apie 16 valandą vaikas ligoninėje mirė. 

Šeima vaiko teisių apsaugos tarnybai nebuvo žinoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Požymiai teigia manyti, kad vaikas apsinuodijo.Negalejo jis mirti,tiesiog gydytojų aplaidumas ,ar nemoksiškumas ,vaiką nuvarė i kapus.Gydytojai perka diplomus, iš 100 studentų ,tik vienas bus geras gydytojas ,kiti šundaktariai.Tai profesoriaus A.Smailio pasakyti žodžiai.Pažinojome mes jį asmeniškai puikiai,ne iš piršto laužti žodžiai.

Aš portretas
Aplenkite didžiausiu lanku Ukmergės ligoninę ir jos visus priimamuosius, kurių misiją suteikti žmogui medicininę pagalbą, kai jos labiausiai reikia. Jeigu nebūčiau iš Ukmergės priimamojo su ašarom paskambinus į Santariškes ir paprašius priimti, nebeturėčiau šiandien tėčio...

Aja

Aja portretas
Mes iš Vilniaus, atostogaujant Ukmergėje vaikui įkando uodas ir stipriai ištino. Nuvežus į Ukmergės ligonine. Nežinia kiek laiko pralaukus , apžiūrėjo gydytoja ir pasakė kad čia nieko tokio atrodo kaip sumušimas. Nuo buvo pasakyta, kad uodas įkando. Tik mam paprašius, kad išrašytų vaistų nuo alergijos tik tada išraė. Ir tai jų manymu tai neverta, nieko baisaus. Vilniuje apžiūrėjus gydytojui, pasakė kad tai rimta ir reikia saugotis.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių