Quantcast

Trečiadienį keliuose – daugiau nei pusšimtis eismo įvykių: sužeisti keturi žmonės

Trečiadienį mūsų šalies keliuose įvyko, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, 53 eismo įvykiai, trijuose iš jų nukentėjo žmonės.

Visi šie įvykiai įvyko esant sausai kelio dangai. Sužeisti keturi eismo dalyviai.

Popietę Marijampolės savivaldybėje, magistraliniame kelyje A5 Kaunas-Marijampolė-Suvalkai („Via Baltica“ ruožas), tiesiame ruože į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs automobilis „VW Passat“ nuvažiavo nuo kelio į griovį. Nukentėjo 55 metų vairuotojas.

Po pietų Vilniuje, Architektų gatvėje, pirminiais duomenimis, 62-ojo maršruto autobuse, jo vairuotojui stabdant, parkrito garbaus amžiaus keleivė. Į ligoninę dėl sužeidimų paguldyta 85 metų moteris.

Vakare Vilniuje, Grigiškėse, Mokyklos gatvėje, vingyje į dešinę į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs automobilis „Opel Astra“, vairuojamas neblaivaus 51 metų vyro (nustatytas 2,06 promilės girtumas), susidūrė su „Renault Megane Scenic“, kurį vairavo 67-erių vyras. Nukentėjo abu vairuotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone.

Nuomone. portretas
Kaip matosi tu trikoju reikia dar daugiau,Nes tokiu luzariu kurie neiverina savo vairavimo,virsija greiti pilni miestai,keliai.Baudos uz virsijima greicio turinbuti dideles.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių