Quantcast

Tragedija parduotuvės prieigose: kol kas – daugiau klausimų negu atsakymų

  • Teksto dydis:

Antradienio vakare prie įėjimo į ką tik užsidariusią Taikos prospekto parduotuvę „Aibė“ buvo aptikta moteris be gyvybės ženklų.

Ar mirtis ją ištiko jau išėjusią iš šios parduotuvės, pastaruoju metu, kaip ir kitos panašios įstaigos, tiesiog šiurpinančios savo kainomis, ar nuo skubėjimo ir susijaudinimo, ar suspės čia patekti iki užsidarymo, dar aiškinamasi. Viliamasi, kad atsakymas bus vaizdo kamerų, kurios, pirminiais duomenimis, apima įvykio vietą, įrašuose.

O kol kas Kauno policija praneša, kad nenustatytos tapatybės ir amžiaus moters kūnas buvo rastas prie šios parduotuvės maždaug viena minutė po devynių vakaro, t. y. po penkiolikos minučių, kai baigėsi jos darbo laikas. Ir Bendrajam pagalbos centrui apie tai pranešė ne „Aibės“ darbuotojos, o kažkas iš praeivių arba paskutiniųjų šios parduotuvės klientų.

Paskambinus šiandien ryte į minėtą parduotuvę, šios darbuotoja pasakojo, kad jos kolegės, išėjusios po darbo per tarnybinį išėjimą ir skubėjusios į autobusą, jau matė įvykio vietoje specialiųjų tarnybų automobilius.

I. Gelūno/BNS nuotr.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, kartu su policija į įvykio vietą atvyko ir greitosios medikai. Tačiau šie jau konstatavo nežinomosios mirtį.

Nors pagrindinė versija, kad velionė gyveno kažkur netoliese, anot policijos atstovės, šiandien iki pusės vienuolikos ryto jos asmenybė dar buvo nenustatyta, nes ši vizualiai apie 60 metų moteris jokių dokumentų neturėjo ir per daugiau kaip pusę paros, prabėgusios po šio įvykio, jos niekas nepasigedo. O dėl to galima daryti prielaidą, kad ji gyveno viena.

Kol neperžiūrėti parduotuvės vaizdo įrašai, jos darbuotojos neatmeta ir prielaidos, kad velionė visai su jų įstaiga nesusijusi, nes tiesiog galėjo eiti pro šalį.

Pasak policijos atstovės, jokių išorinio smurto žymių ant velionės kūno pirminės jo apžiūros metu nepastebėta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesa

Tiesa portretas
Ar kas tikrina gėrimus kur yra alkoholio?Niekas.O ką pardavinėja?O dar skiepai "gydo".Tai ir nebeatlaiko nei širdies, kraujagyslių, kt.organai...Užjaučiu vargšele.

Purmaliai

Purmaliai portretas
Baisu kai valdo užslaptinti KGb.

Anonimas

Anonimas portretas
Krenta zmones prie parfuotuviu kainas pamate arba tikslisu nespeja pachmielo padaryt
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių